søndag den 19. februar 2017

DELIKATESSE: Kammuslinger i baconsvøb rundhåndet drysset med knust buletang ♥


For den, der er glad
for kammuslinger og bacon,
er der her en idé,
til at gøre det
endnu mere
lækkert
♥ ♥ ♥
Tilsæt drys
af granuleret
buletang.


Som ses er det tyndt skårne bacon
rundhåndet drysset med
buletangen


inden kammuslingerne kom på,
bacon rullet om og tandstikker
af træ sæt ind.
At Seagreens
buletang
er en kulinarisk
ingrediens
er sikkert
og vist,
som jo derfor
også på engelsk
hedder, som der står
på dåsen:
Culinary Ingredient.
Det kan f.eks. købes her,
til en overkommelig pris:


Det blev med fornøjelse spist
sammen med ristet
fuldkornsrugbrød.
På den nederste stump
kammusling
havde der sneget sig
lidt søl fra Bretagne ind.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar