søndag den 15. maj 2016

Tangdrys på færdigfremstillet mad ♥


Når først ens krop har opdaget
hvad godt tangen giver,
opstår der et
afhængigheds forhold.
Der er ingen abstinenser,
hvis man glemmer
at bruge det en dag.
Men hár man glemt det,
vil man kunne konstatere,
at energien dén dag
er mindre høj.
Man kommer uvægerligt
til at behøve metoder
til at kunne sikre sig
sit daglige tang tilskud.
Naturligvis kan man
bygge tangen ind
i dagens måltider,
man selv fremstiller.
Men hvad gør man,
hvis maden er fremstillet
af en kok, der ikke
bruger tang?
Tangdrys ... granulat ...
er en metode, der sikrer,
man til hver en tid
kan få sit tilskud
under enhver
omstændighed.

 Her er det fint granuleret buletang.
Det kan også være medium granuleret
og det kan være granuleret
til grove flager.
Det fineste drys og medium
egner sig bedst
til at blive brugt
på færdig fremstillet mad.
Man kan naturligvis
lave det selv.
Billedet er fra den norske bog
"Sjømat fra fjæra".
Teksten giver en udmærket opskrift
på at fremstille sit eget tangpulver.
Man kan også vælge
at købe det
færdig fremstillet.
Dåsen på billedet
indeholder Seagreens
fint granulerede buletang.
Den er rimeligt kostbar,
da der også er håndhøstet
ishavstang og klørtang i.
Den kan købes her:
I denne dåse er der kun
medium granuleret
buletang.
Det er knapt så kostbart,
da tangen er høstet
med havgående
mejetærsker.
Dåsen sælges her:
♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥