søndag den 30. oktober 2016

Ishavstang drysset på parisertoast ♥


Billedet fokuserer knivskarpt
på ishavstangen for at
tydeliggøre dets
udseende.


Det er nok den mindste
af de brune tangtyper.
Seagreens har håndhøstet
det ved øgruppen Hebriderne
i Atlanterhavet vest for
nord Skotland
og kun klippet
omkring en centimeter
af spidserne.
Det er tørret,
men er alligevel
nemt at tygge
som det er.
Smagen minder lidt
om tørrede Karl
Johan svampe.
På dåsen med 50 gram
står der, det hedder
Pelvetia canaliculata.
Det er det latinske navn.
Det er navndøbt
Salad & Condiment
for at antyde, det kan
bruges direkte som
ingrediens i salater
eller som madpynt
lige som på parisertoasten.



I webshoppen hvor det forhandles
er der en mere udførlig beskrivelse
+ en komplet analyse af
næringsindholdet.
Der er også forslag
til at bruge det.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥

Ingen kommentarer:

Send en kommentar