onsdag den 25. november 2015

Glutenfri Stenalderbrød med Buletang ♥



Inspirationen har svigtet mig
de sidste par dage.
En solid gåtur rundt omkring
skovsøen i dag kunne åbne
lidt op igen.
"Lav et brød til gluten allergikerne
a lá stenalderbrød og prøv
forsøgsmæssigt at bruge
temmeligt meget Buletang,
så det nærmer sig en
Proteinbar".
Båt i en horn
kørte jeg hen
og købte ind
til det
og hjem
og lave
det.
Jeg har ingen
eksakte målinger
på hvor meget
protein, der er i,
men efter
mæthedsværdien
at dømme er
næringsværdien i top.
Og smagen er rigtig
god. Blev det solgt
uden oplysninger om
at der er tang i
ville ingen
vide
det
♥ ♥ ♥
Buletangen
jeg har brugt
hedder Seagreens
Det går super nemt
at købe det hjem
i postkassen
via den
Webshop
♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥