tirsdag den 8. december 2015

Nordic WAKAME Tangsalat på knækbrød med Gouda ost, smurt TYKT med Buletangssmør ♥


Det er svært at se
det gode MADAME BUTTERFLY
Økologisk
Fuldkorns
Knækbrød
med græskarkerner
og gouda
er smurt med
et tykt lagt
allergenfrit
Buletangssmør.



Det kan man imidlertid némt
få øje på, hvis man lige
piller Gouda osten
fra Gram Slot af
og kigger efter
neden under.
Det er naturligvis
gjort for at få
den spiselige tang
med i hverdagsmaden,
fordi det er så sundt.


Tangen oven på osten er et kapitel
for sig selv.
Det er Nordisk WAKAME
Tangsalat.
En pendant til fiskehandlernes
WAKAME Tangsalat
fra Taiwan,
men i det nordiske tilfælde
uden grøn farvestof,
uden sukker
og uden svampen
Judasører.
♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥