tirsdag den 5. januar 2016

En lille bitte skål lokal gourmet krabbesuppe med en lille bitte smule opblødt Buletang ♥


Som ses er det meget lidt.
Det er en slat der blev
til overs i går aftes
af en krabbesuppe,
der er færdig fremstillet
af en lokal gourmetkok.
Det smager hamrende
godt i sig selv.
Jeg skulle vaske op
og kunne slet
ikke nænne
at smide
det ud.
Så gemte jeg det
i lille bitte bøtte
i køleskabet.
Til min brunch
i dag varmede
jeg det
sammen med
en lillebitte
teskefuld
granuleret
Buletang
blødt op
med tre gange
så meget koldt vand.
Det tog 5 minutter.
Det sjove er
den lille bitte smule
nærede og mættede mig
bedre end godt
helt frem til
aftensmaden.
Mærkeligt?
Det er bare
evnen
Buletang har
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥