søndag den 3. januar 2016

Rå rødkålssalat med appelsin og Buletangsdressing ♥


Bedre end godt var det
med alt det gode sulemad
i julen. Så kan jeg jo
godt stå der i starten
af januar det nye år
og tænke: Nå JA ...
måske var en råkostsalat
med Buletangs granulat
i marinaden heller ej
at foragte.
Det var så hvad jeg gjorde
til mig her til aften.
Der er jo ikke nogen der kan sé,
hvad der gemmer sig
i marinaden ...
Sløret som det er.
Det er noget sesamolie
med lidt risvinseddike.
Der er lidt hvidløg i
og lidt rå ingefær.
Lidt havsalt, lidt
blandingspeber
fra kværn
og en lille
teskefuld
opblødt
granulat
af Buletang,
der kunne have været
fra hvor som helst i norden,
det vokser.
I dette tilfælde
er det købt hjem
fra den engelske webshop
Oceans of Goodness
med handelsnavnet
Culinary Ingredient
fordi det er
en kulinarisk
ingrediens.
Rødkålen der blev snittet
tynde slices af så
sådan her ud
før det blev
skåret.