torsdag den 24. marts 2016

Så røg påskelammet i ovnen og der er ishavstang i ♥


Kan det være påske uden at spise lam?
Det kan det uden tvivl,
bare ikke her i huset.
Det er en udbenet lammebov,
hvor jeg har pillet snorene af,
for at kunne komme til at krydre
kødet indvendigt.
Krydderet er hvidløg
i små stykker,
blandingspeber fra kværn
og flagesalt fra Island.
De små fimrehår der ses
er Ishavstang fra Seagreens:


Det er nemt at skaffe hjem lige her:
Efter at have krydret kødet
foldede jeg det sammen igen
og nu står det og langtidssteger
i ovnen i 5 timer ved 125 grader.
Det skal nok blive
godt
♥ ♥ ♥

Godt det skal jeg lige love for
at det blev. Aldrig har jeg
smagt så lækker en
lammesteg.
Supermørt
og aldeles
velsmagende.
Det kan varmt
anbefales
♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥