søndag den 3. april 2016

Fermenteret kinakål på rugbrød og æg med ishavstang ♥


Farven taget i betragtning
ligner kinakålen en slags
fisk eller kød.
Det er det slet ikke.
Det er fermenteret kinakål
på sydkoreansk manér,
med navnet Kimchi,
med brug af ret meget
chilipeber, derfor
den røde farve.
Jeg tror nu nok,
det er tilpasset
til nordeuropæiske
smagsløg, for chili
smagen er ikke
nær så skarp
som beskrevet.
Det er GUF
for de sunde
tarmbakterier.
Det er tangsmøret
rugbrødet er smurt
med også
og tangen,
der er anrettet
oven på de blodkogte æg
er i særdeleshed.
Tangen er taget
lige ud af dåsen
og brugt råt,
da det sagtens
kan tygges råt
og smager godt.
Jeg fik det hér fra:
Alt i alt
er det dermed en mad,
der først og fremmest
tager sigte på at
fodre den sunde
tarmflora.
Det har
den jo
brug
for.