fredag den 13. november 2015

Kulinarisk ostemad toppet med Buletangsspejlæg ♥


Helt ærligt ... jeg véd ikke
hvad det ligner ...
Et eller andet madlandskab
fra det ydre rum måske?
Det er nu ellers så
såre simpelt som
noget kan være!


Det startede med en skive
fuldkornsrugbrød smurt
med smør og belagt
med at par skiver
meget velsmagende ost.


Imens tilberedte jeg et dobbelt
spejlæg. Det ser ikke særligt
dobbelt ud siden den ene
blomme punkterede.



Det særligt kulinariske er
Det er granuleret
Buletang.
Det ser ud af meget,
men det er ikke andet end
en teskefuld, der er blødt
op i 5 minutter i 3 gange
så meget koldt vand.
De andre kulinariske ting
er kapers, flager af Havtorn, 
revet peberrod,
blandingspeber fra kværn
og saltflager fra Island.
Det smagte mere end
vildt godt.
Atter en dag
med guddommeligt
velsmagende mad
finder sin ende.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥

HO HO
det ses den lækre ost
smeltede ved at blive belagt
med det varme spejlæg.
Lækkert Lækkert.



2 kommentarer:

  1. Det ser godt nok lækkert ud - og flager af havtorn... lyder som noget jeg må eje, har jeg heller ikke stødt på før:-)

    SvarSlet
  2. Tak Tante Sød. Flagerne af Havtorn har jeg købt af gårdbutikken HØSTET Bornholm. Marmeladegården på Samsø har Havtornsmarmelade ved jeg :-)

    SvarSlet