søndag den 16. august 2015

Ishavstang på tangbolle med ost ♥


Ishavstang er det eneste tang
Seagreens sælger ... i små
hele stykker. Alt andet
er granulater. De
kalder det
Pelvetia.
Umiddelbart
er det ikke indlysende,
at der står Salad & Condiment
på dåsen.
Det betyder bare,
man kan bløde de
små stykker op i
koldt vand ...
5-10 minutter
og bruge dem
i en salat eller
som madpynt.
Condiment
betyder, man
kan kværne det
og bruge det som
krydderi.
Jeg kværnede
2 tsk i stenmorteren
til en bolleopskrift
med 1 kg mel.
Det smager
meget lidt
af i sig selv,
men giver en
lækker konsistens
til brødet og god smag.
De to små stykker
Ishavstang er bare
blødt op i koldt
vand 10 minutter.

Muligheden for at købe
det hjem i postkassen
♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥

Ingen kommentarer:

Send en kommentar