lørdag den 29. august 2015

Seagreens The Mineral Salt ... Buletangsalt ♥


Hvordan ville det være hvis
den danske Forskningsstyrelse
donerede rigtig mange millioner
kroner, til forskning i hvordan
de mest usunde fødevare ingredienser
kan forvandles til noget af det
sundest tænkelige???
Er det muligt at tænke???
Vi har Videns Kupon Ordningen
der kan bruges til noget af det
samme i mindre skala, men
ikke så specifikt målrettet.
De er meget længere fremme
i England på feltet.
En gang i slutningen
af første årti af 2000
sad den engelske Sundhedsminister
og studerede statistikker og prognoser
over de skadevirkninger natrium i
det hvide kogesalt gør på mennesker
i de mængder det indtages.
Forhøjet blodtryk, blodpropper,
slagtilfælde og hjertestop.
Kort fortalt besluttede
den engelske regering
at donere 1,5 millioner £
til forskning i, hvordan
de mest sundhedsskadelige
fødevare ingredienser
kan laves om til at være
mest muligt sundheds
fremmende i stedet,
uden af den grund
at miste deres
kvaliteter.
Sheffield Hallam University
oprettede en afdeling
til innovativ forskning,
hvor forskerne sammen
med fødevare producenter
kunne komme i mål
med ambitionen.

Seagreens The Mineral Salt
er på saltområdet et
rigtig godt eksempel
på et konkret resultat.
Indholdet er granuleret
Buletang og uraffineret
havsalt i forholdet 1:1.
Indholdet af natrium er 3,5%
mens der i hvid køkkensalt
er så meget som 40% natrium.


Det er fuldt ud lige så anvendeligt
såvel i fødevareindustri som i
privat husholdning.
Det smager bare bedre
i sig selv end hvid
køkkensalt gør
og giver en bedre
smag til den mad
det anvendes som
ingrediens i +
forbrugerne får
tilført summen
af de sundhedsfremmende
ingredienser der er i Buletangen.


Så er det oven i købet
organisk certificeret,
således at veganere
trygt kan bruge det ♥


Det er endda Kosher og Halal
certificeret, således at også
jøder og arabere trygt
kan bruge det.
+
det er dokumenteret
fri for giftige tungmetaller
og skadelige bakterier.

En mulighed for at købe
det er i