onsdag den 9. september 2015

Buletangsalt i dressingen til salaten ♥


Det giver god mening
at bruge tang som
krydderi i den
mad vi alligevel spiser.
Specielt når det er
Buletang, der er
næsten dobbelt
så næringsrigt
som de spiselige
tangtyper fra
indre dansk hav.
På den måde gør
meget lidt en endnu
større virkning på
mætheds fornemmelse
og velnæring.

Buletangsaltet ...
indeholder kun 3,5%
af det skadelige natrium salt,
mens almindeligt hvidt,
raffineret køkkensalt
indeholder 40%.
Det sænker blodtrykket
og Buletangen sørger
for en revitalisering
af hele kredsløbs
systemet.
Blod gennemstrømningen
bliver således optimaliseret,
hvilket giver varme i hænder
og fødder. Ingen kolde
håndtryk dér.
Af samme årsag
anbefaler den danske
lægestand at lade være
med at bruge
tang i maden,
hvis man får
blodfortyndende
medicin.
Man kan også vende
det på hovedet og
sige: Hvad skal
man med blodfortyndende
medicin, hvis det kan
fungere bedre på
naturlig vis?
Jeg kender flere
i en meget moden
alder, der har
fået blodtrykket
néd ved hjælp
af spiselig tang
i den daglig kost
og således ingen
brug for medicinen
har længere.
Men det er
naturligvis
et valg man
kun kan træffe
med sig selv.

Kuglerne på salat billedet
er et uhyrligt lækkert
yoghurt produkt,
i denne variant
med myntesmag.
Blød og cremet
yoghurtost.
Jeg stødte på det
i en bod til FOOD
FESTIVAL i
Tangkrogen
i Aarhus
for nylig.
Det er produceret
af en palæstinensisk
familie bosiddende
i Malmø i Sverige.
Er man
alligevel i
Malmø området
er der rigtig
der handler med det.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥

NB:
Der er faktisk også
en svensk webshop
der forhandler
yoghurtkuglerne:
mat&smak delikatesser.