fredag den 25. september 2015

Stegeben mørnet med Buletangssalt ♥


Billedet zoomer ind
på det større
billede for
at tydeliggøre
de små "fregner"
der består af de
små stykker
Buletang
Her er det
oprindelige foto:


Det er ikke så tit vi får stegeben.
Men jeg kan ikke erindre
det være så mørt og
velsmagende som
i dette tilfælde.
Det eneste, der er gjort
er, at anbringe stegebenene
en af gangen i stegesoen
og at krydre dem med
en smule af Buletangssaltet.
Så fik de 4 timer i ovnen
ved 125 grader.


Det super møre kød blev spist
sammen med snitter af
rød peberfrugt,
drysset med
vegetabilsk flæskesvær.
Det er hvide sesamfrø
der er ristet gyldne
på en tør pande,
kølet af og
der efter
blended
med en tsk
en tsk
uraffineret
havsalt
♥ ♥ ♥