mandag den 28. september 2015

Buletangssalt ♥


Jeg ved ikke hvad det ligner
det her billede, men jeg
véd, hvad det er ...
(hvis du ser det på en
PC så prøv at klikke
på det og se hvor
stort det bliver ;-) )


Det er klippet ud af dette
billede, der forestiller
drysset ud over halvdelen
af en færdigfremstillet
porretærte inden den
fik den anbefalede
tid i ovnen.
Hvorfor det kun
er drysset ud over
halvdelen af tærten?
Jo ... hvis den ene
synes vedkommende
har fået spiselig tang
nok for i dag, men
den anden gerne
vil have noget
mere ... så er
det jo en
måde at
gøre det
på ;-)


Buletangen i saltet
ligner små hårde
granitstykker.
Det er det slet ikke.
Det en nemt tyggeligt.
Jeg dryssede det på
mens ovnen varmede op
og så fik det 20
minutter i ovnen
ved 200 grader.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥