torsdag den 8. oktober 2015

Buletang anvendt i marinade til salat ♥


Jeg tænkte: Man må da kunne
til en marinade til den
salat, man står og
skal bruge en
dressing
til
Jeg
hældte
lidt rapsolie
op i den lille skål,
tilsatte endnu mindre
risvinseddike, nogle
pæne vrid af blandingspeber
og et enkelt hvidløgs fed
skåret i små stykker.
Salaten jeg ville bruge dressingen til
er såmænd den mest enkle, det er
til at forestille sig. Det er såmænd
bare 7½ små blommetomater
skåret igennem på tværs.
Oven på dem har jeg
anrettet marinaden
med en mini teske,
så det er jævnt
fordelt. Det
gode spørgsmål
er så: Kunne det så
også mætte mig en
hél dag frem til
aftensmaden???
Kunne 7½ små
blommetomater
have gjort det?
Nej ... Men fordi
der var en lille
teskefuld Buletang i
kunne det lade sig gøre.
Det svulmede lige så
pænt op ved at ligge
i marinaden i 10
minutter som når
det blødes op
i koldt
vand
♥ ♥ ♥
NB:
Bliv endelig ikke
forvirret over
Buletangs granulat
i Seagreens sprogbrug.
Det er bare fordi det
er en kulinarisk
ingrediens ;-)