fredag den 30. oktober 2015

Lækreste sildemad med flere gode tangingredienser ♥


Jeg har sjældent smagt en sildemad
der smagte så godt i min mund.
Smagen var delikat cremet
selv om der ingen fløde var i.
Det er helheden af ingredienserne
der gjorde udfaldet i smagen.
De enkelte ingredienser
smagte på ingen måde igennem
men gik op i en højere enhed,
hvor hver af dem kunne
fornemmes uden at "larme".
Selv smagen af sild var
nedtonet.
Jeg brugte tre af de opskrifter,
jeg tidligere har vist.


Smøreost med Ishavstang
er anrettet oven på
silden med et mellemlag
af syltede tynde skiver
af ingefær.
End ikke ingefæren
var gennemtrængende
i smagen.


Det er til at se at det
ristede rugbrød er
smurt med allergenfrit
Buletangssmør.


Det tilhørende smilende æg
er drysset med
Buletangssalt.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥