søndag den 25. oktober 2015

Padehattesky på rugbrød med Buletangssmør og smeltet ost ♥




Padehattesky er måske
så meget sagt ...
Men den løfter sig jo
fra tallerkenen
og så fik jeg
dén association.
Det er naturligvis
blot et dobbelt
spejæg,
krydret med
alskens gode
sager:
Blandingspeber
fra kværn,
Buletangssalt,
The Mineral Salt,
Flager af Havtorn
og tynde strimler
syltet ingefær.



Dét, der løfter op, er
fuldkornsrugbrød
smurt med mit
tidligere omtalte
allergenfrie
Buletangssmør
og skiver af
HØNGs Gyldenrød.


Osten smeltede ved at få det
færdigtlavede spejlæg
anbragt oven på sig.
Det smagte eventyrligt
godt med en god
eftersmag af ingefær,
man jo bare kan
undlade, hvis
ikke man er
til dét ;-)
♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥