søndag den 18. oktober 2015

Svinemørbrad krydret med Buletangssalt og ovnbagt rød peberfrugt ♥


Jeg havde viklet røget bacon
om mørbrads bøfferne
og krydret dem alene
og en smule
blandingspeber
fra kværn.
Det gav en
kildrende
fornemmelse
af velsmag
i munden
at spise
bøfferne.


Indholdet i peberfrugterne
er fermenteret gulerod,
lidt vegetabilsk flæskesvær
(ristede sesamfrø blended
med lidt granuleret
Buletang og havsalt)
kapers og efter
ovnbagningen
belagt med
fermenteret
rødløg.
Perfekt
lille
måltid.
♥ ♥ ♥

2 kommentarer:

  1. Jeg har smagt det og kan varmt anbefale det. Det er virkelig lækkert.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Birthe Marie. Så ved du lidt hen i retningen af hvad du kan forvente at jeg kokkerer til dig og Ann-Kirsti mellem før jul og inden nytår ;-)

      Slet