tirsdag den 13. oktober 2015

Buletangssmør på hvidløgsflute ♥


Det her billede er bare for at sige,
virkelig er en kulinarisk
ingrediens, vi kan
bruge.
Det er mit hjemmelavede
smurt på færdigfremstillet
hvidløgsflute umiddelbart
efter at have taget det
ud af ovnen.
Så smelter smøret
og smager perfekt
sammen med
hvidløgs smagen
fra brødet.
Brødet blev spist som tilbehør
til en ligeledes færdig
fremstillet tærte.
Den var drysset
med Buletangssalt
før den kom i ovnen.
Perfekt i smagen
og så havde
jeg fået det
tang, jeg
burde få
dén dag
♥ ♥ ♥

2 kommentarer:

  1. Siger du ikke, at dagsration af tang er ca. 5 g?

    SvarSlet
    Svar
    1. Jo Birthe Marie, men det her er aftensmaden og jeg fik jo også noget til min brunch og 5 gram er ikke mere end en lille teskefuld i alt om dagen, når det er granulat af tang ;-)

      Slet